Koko perheen tapahtuma Tehdassaaressa


Nokia Pride koko perheen tapahtumaa vietetään 15.7.2023 klo 10.00-12.30 Nokian Tehdassaaressa
Tapahtuma alkaa lipunnostolla klo 10 ja jatkuu erilaisilla aktiviteeteilla huipentuen klo 12.30 Poutunpuistoa kohti lähtevään Pride-kulkueeseen (kulkueelle järjestäytyminen alkaa noin varttia aiemmin)!

Tapahtumassa mukana:

 
Nokian Mammojen pisteellä pääsee pyöräyttämään onnenpyörää ja värittämään asfalttiin sateenkaarikatua! Mukana myös tietopiste kehotunnekasvatuksesta!
Iina Wonderland gone bad:sta tulee taikomaan juhlijoille näyttävät ja värikkäät kasvomaalaukset. Millaisen kasvomaalauksen sinä haluaisit?
Kuvittajagraafikko Pauliina Toivonen/Visualiina ohjaa nuorisolle non-stop -graffitipajan! Maalattavana on kokonainen kontti tehdassaaren pihassa ja Pauliina on ohjeistamassa graffititekniikasta! Pisteellä on spraymaaleja ja suojautumisvälineitä.Lusse on Pirkanmaan pehmein jänis ja cityjänis jo kolmannessa polvessa. Tykkää ihmisistä, halailusta, herkuista ja huomiosta. Kiltti ja vähän laiskanpuoleinen, joten varmasti saat kiinni!Sateenkaariperheiden Nokian jaosto tarjoaa pienille juhlijoille ongintapisteen ja arvausleikkejä!Rouva Ilmanhenki on yhdeksän vuotta ilmapalloja eläimiksi ja muiksi taikonut ilmapallotaiteilija. Hän viihdyttää lapsia tapahtumassa väännellen ilmapalloista lapsen toiveen mukaan erilaisia hahmoja. Jokaiselle keikalleen hän on opetellut uuden ilmapallohahmon ja täten niitä on kertynyt aimo määrä.Tehdassaaren kahvio palvelee koko tapahtuman ajan!
Mikko Ovaska on kuvaamassa tapahtumaa koko päivän, alkaen koko perheen tapahtuman lipunnostosta!